Polityka prywatności

Strona GłównaPolityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że:
Administratorem danych osobowych jest BE2go Rafał Dalberg przy ul. Wypoczynkowa 17 z siedzibą w 95-050 Konstantynów Łódzki.
Dane osobowe przetwarzane będą w celu wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy.
Odbiorcą danych osobowych będzie BE2go Rafał Dalberg przy ul. Wypoczynkowa 17 z siedzibą w 95-050 Konstantynów Łódzki.
Dane osobowe będą przechowywane do czasu odwołania zgody.
Mają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych, a także prawo do:
1. ich sprostowania,
2. usunięcia,
3. ograniczenia przetwarzania,
4. przenoszenia danych,
5. wniesienia sprzeciwu,
6. cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.
Podanie danych osobowych jest warunkiem przesłania zawarcia umowy. Są Państwo zobowiązani do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości zawarcia w/w umowy.
Państwa dane będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby własne, związane z realizacją usług.

image
https://be2go.pl/wp-content/themes/hazel/
https://be2go.pl/
#d8d8d8
style1
paged
Wczytuję wpisy ...
/home/xxdsvptfwu/domains/be2go.pl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off

pl_PLPolish